Serveis

Atenció 24h i urgències

Els nostres pacients tenen a la seva disposició un telèfon de contacte per a casos d’urgència durants els caps de setmana i festius, així com servei de whatsapp.

URGENCIES Cap de setmana i festius

Whatsapp 636 77 17 41 Servei d'atenció telefònica dies festius

Excelencia qualificada

Oclinic ha rebut rebut el segell de qualitat BQDC Certified, basat en una exigent norma de qualitat, la única especialitzada en el sector dental d'Espanya, que acredita l'excelencia en tots els nostres serveis.
 
Aquest segell s’actualitza anualment, amb les actualitzacions del sector dental, podent oferir així, els millors serveis per els nostres pacients, ja sigui en formació dels doctors, com de l’atenció al pacient.

Facilitats econòmiques

El nostre departamento d’atenció al pacient, l’atendrà de forma personalitzada, i l’informarà dels nostres sistemes de finançament, sense comisions.
 
També, Oclinic disposa d’un conveni específic sobre finançament amb el Banc Sabadell. Infor-mi’s i no dubti.

Servei d’acompanyament a domicili

Per proporcionar la millor experiencia possible, oclinic disposa d’un servei d’acompanyament a domicili previament encarregat, per persones que venen soles i tenen algún tipus d’aprenció després d’una cirurgia.

Tractament personalitzat

Oclinic es diferencia per el seu servei d’atenció personalitzada, amb això, es preten convertir la seva estancia en una experiencia càlida i més confortable possible. Ens ocupem desde el primer moment, de guiar al pacient i els seus familiars.

Instalacions

Oclinic és un espai en el qual el pacient gaudirà d’un ambient de relaxació per tal de poder gaudir de la seva visita dental. S’ha creat una clínica moderna, amb un ambient càlid, simple i molt acollidor que ens permet treballar a gust i poder oferir un servei de qualitat als nostres pacients.

Recepció

Es un espai diàfan i amb una il·lumicació natural perquè el pacient estigui a gust. El nostre servei de recepció i administració l’ajudarà amb tot el possible perquè es senti com a casa.

Sala d’espera

El mobiliàri modern, l’ambient confortable i amb una bona iluminació perquè els pacients puguin gaudir de l’espera mitjançant llibres interessants, música i imatges relaxants en pantalles de televisió. La sala d’espera es molt important per aportar la tranquilitat i la relaxació que necessiten els pacients abans de ser atesos.

Gabinets dentals

La clínica disposa de tres àmplis gabinets dentals equipats amb la última tecnologia per tractar els nostres pacients en totes les especialitats odontològiques.

Quiròfan

La clínica disposa d’un gabinet quirúrgic en que es poden realizar les intervencions complexes en odontologia. A més, les nostres instal·lacions ens permeten utilizar la sedació conscient per pacients més aprensius.

Despatx

Zona on el pacient se li explicaràn els tractaments. A Oclinic és clau que el pacient entengui la seva patologia, quin és el seu tractament ideal i quin és el pressupost. El despatx ens permet educar, explicar, mostrar i conscienciar el pacient. Utilitzem pantalles de TV amb fotografies dels pacients i imatges divulgatives per entendre el seu cas.

Sala d’esterilització

S’utilitza per netejar, esterilitzar i desinfecció del material. Es realitza de forma estricta el procés d’esterilització del material utilitzat en la clínica. Es un procés estudiat, ordenat i fixe que permetrà al pacient i als professionals de gaudir de la millor asistència sanitària.

Radiologia dental

Oclinic es una de les poques clíniques dentals a Girona amb l’equip de TAC 3D per el diagnóstic i tractamens més segurs per els seus pacients.
 
Ens permet obtenir imatges amb una excelent resolució, baixes dosis de radiació per el pacient i obtenir el diagnóstic més precís.

Serveis

Servei wc exclusiu per els pacients i adaptat per persones discapacitades o bé, amb problemes de mobilitat reduida.