Programes específics

PROGRAMA PER EMBARASSADES

L’embaràs produeix molts canvis fisiològics I hormonals, un dels efectes d’aquests canvis afecta dins la cavitat bucal. Oclinic ofereix un programa específic per embarassades, on es realitza un control trimestral per tal d’assegurar qualsevol tipus d’afectació.
 
Aquest programa controla les malalties bucodentals i les tracta en el moment adequat, el PH bucal, la capacitat que te la saliva per neutralitza àcids...
 
A partir d’unes proves diagnòstiques s’apliquen les mesures preventives específiques i es facilita tota la informació necessària per la dona i el seu futur fill/filla.

PROGRAMA MANTENIMENT D’IMPLANTS

Aquest programa ens ajuda a saber en tot moment l’estat de l’implant.
 
Controlem ISQ (l’estabilitat) a través d’un aparell específic. Realitzem els manteniments d’higiene bianuals i oferim consells específics per cada implant.

PROGRAMA DE PREVENCIÓ PERIODENTAL

L’última enquesta sobre Salut Oral a Espanya ens diu que 8 de cada 10 persones més grans de 35 anys tenen algun problema relaciona amb les genives.
 
Com a clínica especialitzada en periodòncia (malalties de la geniva) oferim un programa enfocat en el tractament i prevenció d’aquestes malalties.
 
Es recomana realitzar visites de manteniment cada 4 o 6 mesos.

TRAUMATISMES

Els traumatismes dentals són produïts per una caiguda, xoc i podent ocasionar la fractura o pèrdua d’una o diverses dents. Un 20% de la població en pateix, i tant poden ser traumatismes en dentició temporal, dentició mixta o dentició permanent.
 
Tot traumatisme s’ha de tractar d’urgència i s’ha de saber solucionar aquest tipus d’urgències actuant de la forma més ràpida i efectiva.
 
Oclinic disposa d’un protocol enfocat a tot tipus de traumatismes i d’urgències.

APNEA DEL SON I RONQUETS

L’apnea del son i la roncopatia es poden tractar en la consulta dental.
 
Els odontòlegs poden ser, els que detectant que el pacient presenta la simptomatologia i derivar-los a la Unitat del Son. Un pneumòleg, en coordinació amb un neurofisiòleg determinen el tractament més adequat. El tractament pot ser un Dispositiu d’Avanç Mandibular (DAM) on es realitza a una clínica dental o un tractament quirúrgic on es realitza a l’hospital.
 
El nostre centre disposa d’un protocol específic per aquets tipus de patologies.